BELEDİYEPOR, OSMANCIK’I TEK GEÇTİ

2. Küme A grubunda yenilgisiz iki takım karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçta Sungurlu Belediyespor 3. dakikada Yasin’in penaltı golüyle sahadan 1-0 galip ayrılan taraf oldu.
Sungurlu Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta Sungurlu Belediyespor 3. dakikada Yasin’in penaltı golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Temsilcimiz, ikinci yarıda da kontrollü bir oyun sonunda sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 12’ye çıkardı ve liderliğini devam ettirdi.
SAHA: Atatürk Stadyumu
HAKEMLER: Celal Bayraklı, Mustafa Özdemir, Mahmut Özkıl
SUNGURLU BELEDİYESPOR: Bayram, Yunus, Ahmet, Mustafa, Enes, Yaşar, Burak, Nurettin, Latif, Yasin, Adil.
OSMANCIKGÜCÜSPOR : Murat, Halil, Ahmet, Mustafa, Halil, Yunus, Necati, Ege, Serkan, Rüstem, Mehmet
GOLLER: 3. dak. Yasin (Penaltı), Sungurlu Belediyespor

Önceki Sungurlu Belediyesi tarafından Regaib Kandili dolayısı ile lokum dağıtıldı.